در حال بارگذاری ...
پنج‌شنبه 27 دی 1403
nus.ac.ir

سمینار تخصصی مدرسین مکانیک خودرو دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی امام صادق(ع) بابل برگزار شد.

سمینار تخصصی مدرسین مکانیک خودرو دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی امام صادق(ع) بابل برگزار شد.

این همایش از روز چهارشنبه 95/06/17 با پذیرش رسمی متقاضیانی که از قبل ثبت نام نموده بودند آغاز شد. شرکت کنندگان همایش شامل مدرسین مکانیک  خودرو دانشکده های فنی کشور، روسا و معاونین پژوهشی دانشکده های فنی استان ، تعدادی از تولیدکنندگان و فعالان صنعت خودرو، مسئولین شهری و برخی از خیرین دانشگاه ساز بودند.جناب آقای دکترحق پناهی معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای، آقای مهندس عبدی مدیر کل محترم ارتباط با صنعت، مهندس فرهمند و مهندس شفیعیان از مدیران ارشد ایساکو از مدعوین ویژه این همایش بودند.

در این همایش که ازساعت 9/30 صبح آغاز گردید ، آقای دکتر علی اصغر بزرگی ریاست محترم دانشکده پس از خیر مقدم به شرکت کنندگان در سمینار، در سخنان از لزوم ارتباط بیشتر بین مراکز صنعتی با دانشگاهها ایراد سخن نمودند. پس از ایشان آقای دکتر حق پناهی معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای در جایگاه قرار گرفتند. ایشان به این نکته اشاره نمودند که با وجود 53 دانشکده در سراسر کشور که دارای رشته مکانیک خودرو در دو مقطع کاردانی و کارشناسی هستند، هنوز سیلابس های درسی مورد استفاده این مراکز قدیمی است و بر اساس نیازهای آموزشی و پژوهشی صنعت جدید مکانیک خودرو منطبق نشده است. وی اذعان نمود در این راستا یکی از گام هایی که دانشگاه فنی و حرفه ای برداشته انعقاد قرارداد فی مابین با مراکز صنعتی از جمله سایپا یدک و ایساکو بوده است.

در ادامه برنامه، آقای مهندس فرهمند مدیر آموزش شرکت ایساکو سخنران بعدی جلسه بود که جایگاه فعلی و چشم انداز آینده صنایع خودروسازی کشور را مورد بررسی قرار دادند. ایشان درباره فرایند آموزش در خدمات پس از فروش و نیز دلیل عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه فنی و حرفه ای نیز به ایراد سخن پرداختند. تدوین و اجرای آموزش های الکترونیکی از موارد دیگر سخنرانی مدیر آموزش ایساکو بود.

پس از ایشان ، آقای مهندس شفیعیان رییس آموزش شرکت ایساکو به عنوان سخنران به پشت تریبون رفتند و در سخنان خود از جدیدترین فناوری های به کار گرفته شده در خودروهای به روز تولید داخل سخن گفتند و در قالب تصویر و فیلم برخی از این تکنولوژی ها را برای مدرسین به نمایش در آوردند. معرفی شرکت مهندسی دانش بنیان نگار خودرو که در زمینه طراحی و تولید و خدمات دستگاههای عیب یاب هوشمند خودرو فعالیت می کند بخش بعدی همایش بود که مدیر عامل آن آقای مهندس سیدرضا حسینیدر جایگاه قرار گرفت و ضمن معرفی شرکت و محصولاتش درباره اینکه چگونه می توان علی رغم کمبود امکانات که اکثر دانشکده ها با این معضل روبرو هستند، انگیزه یادگیری را در دانشجویان افزایش و در کارگاههای مکانیک خودرو آنها را به صورت بهینه آموزش داد.

در بخش بعدی برنامه که بعد از ظهر اجرا گردید، ابتدا مدرسین مکانیک خودرو با آقای دکتر حق پناهی جلسه پرسش و پاسخی را به صورت پنل برگزار نمودند و از معضلات و مشکلات و نقاط قوت و ضعف آموزشی و پژوهشی به خصوص در کلاس ها و کارگاه های عملی رشته مکانیک خودرو مطالبی را بیان نمودند و مقرر شد مدرسین مطالب را بصورت مکتوب همراه با رزومه خود برای واحد پژوهش دانشکده فنی امام صادق (ع) بابل به آدرس الکترونیکی  baboltc@gmail.com  ارسال کنند تا پس از جمع آوری در قالب یک بانک اطلاعاتی تحویل معاونت محترم پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای گردد. بخش پایانی جلسه در روز چهارشنبه کارگاه آموزشی تخصصی فناوری عیب یاب هوشمند خودرو بود که توسط آقای دکتر نحوی ، مسئول بخش تحقیق و توسعه شرکت نگار خودرو برگزار شد.

روز دوم همایش پنجشنبه  95/06/18 از ساعت 9/30 صبح آغاز گردید که ابتدا بازدید از شرکت مهندسی دانش بنیان نگارخودرو صورت پذیرفت. بازدیدکنندگان از نزدیک با مراحل طراحی و ساخت دستگاههای مجهز به فناوری عیب یاب هوشمند خودرو آشنا شدند. سپس شرکت کنندگان در سمیناربرای بازدید از شرکت  ایران خودرو مازندران در منطقه شهرک صنعتی منطقه رجه در اطراف شهرستان بابل اعزام گردیدند. در این بازدید، مدرسین فرایند تولید خودرو را به صورت کامل مشاهده نمودند.

در پایان بازدیدها ساعت 14 پس از صرف ناهار، آقای دکتر بزرگی ریاست مرکز، ضمن ایراد سخنرانی کوتاهی از شرکت همه مدعوین سمینار تقدیر نمودند و گواهی حضور آنان نیز تحویل شد.