در حال بارگذاری ...
جمعه 28 دی 1403
nus.ac.ir

سخنرانی جناب آقای دکتر بزرگی در مراسم 13 آبان در شهر امیرکلای شهرستان بابل

 

سخنرانی جناب آقای دکتر بزرگی در مراسم 13 آبان در شهر امیرکلای شهرستان بابل

 

مراسم  روز 13 آبان روز دانش آموز ، تبعید حضرت امام(ره) به ترکیه، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا و روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با حضور امام جمعه، بخشدار مرکزی، شهردار، اعضای شورای اسلامی شهر و جمعی از مسئولین ادارات و نهادهای شهر امیر کلا با حضور گسترده دانش آموزان و دانشجویان و کارکنان دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل در شهر امیر کلا برگزار گردید .

 

در این مراسم با شکوه آقای دکتر  علی اصغر بزرگی رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل به عنوان سخنران ویژه پیرامون 13 آبان و رویدادهای آن گفتند : در تقویم نظام جمهوری اسلامی ایران روز 13 آبان چهار رخداد بسیار مهم ثبت شده و به همین دلیل در کشور با حضور جوانان این سرزمین در قالب دانش آموزان، دانشگاهیان و بسیجیان و سایر صنوف به صورت متعدد و یکپارچه تجمعاتی وجود دارد . وی افزود اجازه می خواهم که در پیرامون مناسبت های امروز به عنوان یک معلم، نکاتی را خدمت شما بزرگوران عرضه بدارم .

 

رخداد نخست در سال 42 پدید آمد و آن اعطاء مصونیت قضائی برای اتباع آمریکائی بود که به لایحه کاپیتولاسیون معروف شد ؛ این مصونیت در سال 1343 به دستور شاه و به صورت لایحه دولت به مجلس شورای ملی و مجلس سنا ارایه گردید که مورد تصویب قرار گرفت و به دنبال تصویب این قانون، خبر آن به مردم و علما رسید، حضرت امام در مراسمی اعتراض شدیدالحنی نمودند و این خبر به سمع و نظر علما،  مجتهدین ،  نخبگان و دلسوزان وقت جامعه رسانده شد و متعاقب آن حرکت هایی در سطح کشور در حمایت از نهضت حضرت امام (ره) صورت گرفت و در نتیجه اعتراضات مردمی، حکومت تاب و تحمل حضرت امام را نداشت و در سال 1343 طی برنامه ریزی های صورت گرفته از سوی عمال رژیم، امام به کشور ترکیه تبعید شد دکتر بزرگی ادامه داد : رخداد دوم هم در سال 1357 همزمان با اوج نهضت حضرت امام و نزدیک شدن پیروزی انقلاب اسلامی، دانشجویان و دانش آموزان در مقابل دانشگاه تهران تجمع کرده و به نهضت حضرت امام (ره) لبیک گفتند . حکومت شاه این اعتراض جوانان را هم تحمل نکرد و تعدادی از دانش آموزان عزیز را به خاک و خون کشید؛  با این حرکت جوانان ما نشان دادند که افرادی آگاه و هوشیارند و در رخداد سوم نیز در سال 58 پس از پیروزی انقلاب توسط جمعی از دانشجویان پیرو خط امام بوجود آمد، این عزیزان منشاء حرکتی شدند که به تعبیر حضرت امام به انقلاب دوم نام گرفت و آن اتفاق این بود که هیمنه و ابهت پوشالی نظام استکبار شکسته شد و دانشجویان در حرکتی انقلابی سفارتخانه آمریکا را که در واقع لانه جاسوسی تلقی می شد به تسخیر خود در آوردند و این کار به معنای آن بود که اجازه فعالیت به نظام استکباری در این کشور انقلابی داده نخواهد شد .

 

رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) تاکید کرد : متعاقب این رخداد بزرگ در کشور ، مردم ما به دنیا اعلام کردند استکبار نمی تواند در میهن عزیزمان جاپائی باز کند و اقداماتی بر علیه منافع مردم و کشورمان انجام دهد . وی افزود از دل ساختار سیاسی بیمار شخصیت هایی پرورش می یابند خونریز ، دیکتاتور و مستبد و از سوی دیگر چنگ بر منابع هر سرزمینی می اندازند تا بتوانند نظام سلطه ایی را در منطقه و جهان پدیدار سازند . اگر ملتی آگاه باشد قشر جوانش هوشیار باشند، شک نکنید نظام سلطه نمی تواند در رویارویی با دانایان جامعه حرکتی را انجام دهد . نفوذ  نظام سلطه در هر کشوری به دو علّت بوجود می آید؛ خیانت مسئولان و یا عدم دانایی مردم . وی ادامه داد : نکته مهم این است توانایی یک کشور در دانایی مردم آن جامعه نهفته است . دانایی مردم یک جامعه است که می تواند سیلی محکمی بر چهره خبیث استکبار بزند اگر مردم ما طی یک فرایند فرهنگی با هدایت حضرت امام (ره) توانستند از چنگال نظام سلطه رهایی یابند این اتفاق مبارک حاصل اگاهی و دانش مردم بود . در این راستا مقام معظم رهبری هم تأکیدات فراوانی دارند و ما باید بیش از گذشته هوشیار باشیم و از دستاورد های انقلاب اسلامی ایران مواظبت کنیم .

 

دکتر  علی اصغر بزرگی بایی رئیس دانشکده  فنی و حرفه ای امام صادق (ع) گفت : در شرایط حساس کنونی کشور لازم است نخبگان جامعه بیش از بیش در عرصه اقتصاد بویژه اقتصاد مقاومتی مورد نظر رهبری و نیز در حوزه های گوناگون از جمله فرهنگ سیاست مسائل اجتماعی و غیره ورود پیدا کنند تا برنامه های اصولی، زیر بنایی و زیباتری را در کشور شاهد باشیم .

 

                                                                " روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل "