رونمایی از دست ساخته های اساتید و دانشجویان رشته مکانیک خودرو دانشکده فنی امام صادق (ع) بابل
همایشی تحت عنوان «رونمایی از دست ساخته های اساتید و دانشجویان» در ساختمان مرکزی این دانشکده برگزار گردید.
در این مراسم که علاوه بر اساتید و دانشجویان رشته مکانیک خودرو، جمعی از دانشجویان دیگر رشته ها وهمکاران اداری مرکز نیزحضور داشتند مهمانان ویژه ای همچون شهردار و عضو شورای اسلامی شهر امیرکلا و هیات همراه، مهندس سیدرضا حسینی کارآفرین نمونه استان و مدیر عامل و موسس شرکت دانش بنیان نگارخودرو نیز حضور یافتند.
ابتدا آقای دکتر محمدپور رییس گروه پژوهش مرکز، سخنانی پیرامون ارزش تحقیقات کاربردی و تجاریسازی ایده ها و اختراعات در دنیای کسب و کار امروز بیان شد و سپس گزارشی از روند فعالیت های پژوهشی مرکز درترم های گذشته اعم از برگزاری سمینارها و نمایشگاه های حوزه مکانیک خودرو ارائه گردید.
در ادامه آقای دکتر بزرگی رییس دانشکده پشت تریبون قرار گرفت . ایشان اذعان داشت یکی از وظایف ما در محیط دانشگاه این است که بستری فراهم کنیم تا ایده ها و خلاقیت های دانشجویان و اساتید به نوآوری تبدیل گردد و ما خوشحالیم که امروز دستاوردهای خلاقانه دانشجویان و اساتید رشته مکانیک خودرو این مرکز را مشاهده می کنیم و امیدواریم همین نمایشگاهها عاملی گردد برای دعوت به تجاریسازی محصولات و دست ساخته های این عزیزان خلاق. وی با استناد به سخن مقام معظم رهبری که فرمود« کشور به موازات تولید علم، به پنجه های کارآمد نیز نیازمند است» دانشجویان را به مهارت آموزی در کنار یادگیری دانش روز فرا خواند. پس از سخنان ریاست مرکز، با حضور مسئولین شهر و مدعوین همایش مراسم رونمایی از دست ساخته های اساتید و دانشجویان مرکز آغاز گردید. این محصولات که اکثرا در طول ترم جاری و برخی از مدتی قبل کار طراحی و ساخت آن صورت پذیرفته بود شامل: خودروی مسابقه ای هات رود، خودرو سه چرخ ، موتور سیکلت دوزمانه بروز شده آیرودینامیک، دوچرخه دنده ای بدون زنجیر، پهپاد دست ساز، نرم افزار محاسبات و شبیه سازی فنر، موشک هوا به هوای فالکن، انواع جک های هیدرولیکی و ... می گردید.
مهندس سیدرضا حسینی ، مخترع و کارآفرین نمونه استان مازندران سخنران بعدی مراسم بود. او که هشت سال قبل در رشته مکانیک خودرو از همین دانشکده فارغ التحصیل گردیده بود، در حال حاضر موسس و مدیر عامل شرکت دانش بنیان نگارخودرو بوده و محصولاتش نظیر تستر، عیب یاب ، انژکتور شور و ... علاوه بر استفاده فراوان در حوزه مکانیک خودرو داخل کشور به آن سوی مرزها نیز صادر می گردد. ایشان یکی از مهم ترین خصوصیات دنیای امروز را تغییرات سریع تکنولوژی معرفی نمود و تاکید داشت که « دانشجویان و اساتید ما در عصر اطلاعات اگر با تکنولوژی روز همراه نباشند، کشور ما در راه توسعه پایدار از سایر کشورها عقب میفتد. قطعا امروزه برخلاف یک دهه قبل که امکانات ارتباط شبکه ای ضعیف بود، وجود اینترنت پرسرعت یکی از فرصت های با ارزش در زمینه جستجو و تحقیق و پژوهش های علمی است و دانشجویان باید از آن به خوبی استفاده کنند و نه اینکه صرفا به مطالب ارائه شده در سر کلاس ها اکتفا نمایند». وی در ادامه، مبحث جستجوی بازار را مهم ترین بخش از فعالیت کارآفرین نوآوری معرفی نمود که می خواهد در زمینه بازار سود زیادی کسب نماید. ایشان سرمایه یک کارآفرین را پس از جستجوی بازار و شناسایی نیاز افراد جامعه، تهیه محصولی مناسب برای برطرف کردن آن نیاز دانست و به عنوان نمونه از پنج نمونه اختراعات هوشمند ساخته شده توسط شرکت خود برای رفع نیاز قشر مکانیک خودرو در عیب یابی مشکلات خودرویی نام برد. او رشته مکانیک خودرو را به عنوان یکی از مشاغل مورد نیاز همیشگی جامعه دانست و دانشجویان این رشته را به یادگیری دانش روز ، مهارت حرفه ای و خلاقیت و نوآوری در ارائه خدمات و محصولات جدید، پیش از دیگران تشویق نمود.
مهندس حسینی در پایان سخنانش نصیحت ویژه ای برای دانشجویان داشت و این بود که « ابتدا سعی کنید شغلی انتخاب نمایید که از صمیم قلب به آن علاقه دارید و متعاقبا در شغلی که انتخاب می کنید کوشش نمایید که بهترین باشید».
مراسم پس از انجام تست جاده خودروها، موتوسیکلت و دوچرخه و همچنین آزمایش نحوه عملکرد دست ساخته ها ، پیش روی حدود صد نفر از دانشجویان و همکاران اداری و آموزشی دانشکده در ساعت 11/45 به پایان رسید.
"واحد پژوهش دانشکده"