ریاست محترم مرکز ، سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه شهر امیرکلاء
دکتر بزرگی رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع)بابل:
« دانشگاه فنی و حرفه ای مهارت محور است برای همین دانشجو بعد از فارغ التحصیلی از این دانشگاه بیکار نمی ماند »
همزمان با فرا رسیدن روز دانشجو، دکتر بزرگی رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل بعنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته شهر امیرکلاء بیان داشتند : در تقویم نظام جمهوری اسلامی ایران 16 آذر بنام روز دانشجو نامگذاری شده است . ایشان در خصوص اهمیت و نام گذاری این روز اشاره داشتند که: دو رخداد مهم سیاسی در سال 1332 هجری شمسی در حال وقوع بود که دانشجویان دانشگاه تهران نسبت به انجام آن به شدت معترض بودند . اوّل اینکه قرار بود معاون وقت رئیس جمهور امریکا به ایران بیاید. رخداد دیگر در زمان پهلوی دوّم، دولت ازهاری در حال مذاکره با دولت انگلستان برای بهبود رابطه بین دو کشور بود. می دانیم که رابطه ایران و انگلستان در زمان دولت مصدّق به جهت ملّی شدن صنعت نفت و محکوم شدن انگلستان در دادگاه لاهه بهم ریخت. دو موضوع مذکور سبب گردید تا پس از ورود ریچارد نیکسون معاون رئیس جمهور آمریکا به ایران، دانشجویان دانشگاه تهران دست به تحصن و اعتراض زدند که نتیجه آن عوامل حکومت، دانشجویان را به رگبار گلوله بستند و سه نفر از دانشجویان برومند ایران زمین بنام های شریعت رضوی، بزرگ نیاء و قندچی را به شهادت رساندند و جمعی دیگر را زخمی نمودند . دکتر بزرگی ادامه داد: دانشگاه و دانشجویان در عرصه های مختلف کشور چه در همراهی نهضت امام خمینی(ره) و چه در عرصه دفاع مقدس گام های مؤثری برداشتند و شهدای زیادی را تقدیم انقلاب و نظام نمودند . بنابراین یاد و خاطره همه شهدای دانشجو بویژه سه شهید اهورائی 16 آذر را گرامی می داریم .
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل خاطر نشان کرد : حدود 85 سال پیش اولین دانشگاه در تهران تأسیس شد و به تبع آن دانشگاه هائی در سراسر کشور از جمله در شهرستان بابل دانشگاه صنعتی نوشیروانی، دانشگاه علوم پزشکی و انستتوهای تکنولوژی تأسیس شدند. انستتوهای تکنولوژی یکی از مراکز مهم فنی و حرفه ای بود که فارغ التحصیلان هنرستان ها در آنجا تحصیل می کردند. بعد از پیروزی انقلاب انستیتوهای تکنولوژی به آموزشکده ها و سپس به دانشکده ها ارتقاء یافته و امروز به عنوان یک مجموعه بزرگ بنام دانشگاه فنی و حرفه ای در سطح کشور فعالیت آموزش عالی دارد . از جمله یکی از همین دانشکده های فنی و حرفه ای در شهرستان بابل و در شهر عالم پرور امیرکلاء تأسیس گردید و سال هاست که دانشجویانی از سراسر کشور در مقطع کارشناسی و کاردانی در این محیط علمی آموزش می بینند . وی تأکید کرد : به لطف خدا و با پیگیری های بعمل آمده در حال حاضر این مرکز دارای 22 رشته در مقاطع کاردانی و کارشناسی و دو هزار نفر دانشجو دارد . ایشان افزودند که سه عامل زیر باعث توسعه این مرکز علمی در شهر امیرکلا گردید : 1-تشخیص صحیح مسئولان بالادستی بود که به مأموریت گرا بودن این دانشگاه صحه گذاشتند و این دانشگاه را بعنوان دانشگاه کارآفرین دانسته که در تربیت صحیح تکنسین ماهر و کارشناس خبره بدرستی عمل نموده است در این راستا مقام معظم رهبری نیز جمله ای دارند : که کشور به موازات تولید علم به پنچه های کارآمد نیاز دارد .
دکتر بزرگی افزودند: بر اساس سیلابس های درسی 70 درصد دروس رشته های تحصیلی این دانشگاه عملی و تنها 30 درصد آن تئوری هستند به همین خاطر دانشجویان بعد از فارغ التحصیلی وارد بازار کار شده و مشغول به کار می شوند و بیکار نمی مانند و حتی تعداد قابل توجهی از فارغ التحصیلان کارآفرین شده اند .
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای امام صادق(ع) بابل در خصوص مساعدت مسئولان و مشارکت خیّرین شهر امیرکلاء گفت : حامیان و خیّرین شهر امیرکلاء نقش مهمی در تأسیس و توسعه این مرکز علمی با اهداء زمین، تجهیز کارگاه ها و تهیه منابع برای خرید تجهیزات آزمایشگاه ها و کارگاه ها داشته اند. همچنین مسئولان شهری بویژه ائمه جمعه ها، شهرداران، اعضاء شورای اسلامی شهر امیرکلاء حقیقتاً نقش تأثیر گذاری داشته اند . آمار و مستندات نشان می دهد هرچه قدر این دانشکده در سطح شهر بیشتر معرفی گردید حامیان و خیّرین بیشتری جهت مشارکت پیدا کرده است .
دکتر بزرگی گفتند : مدیران و عوامل انسانی این مرکز در طول زمان تأسیس تا بحال تلاش شایسته ای برای حفظ، ارتقاء و توسعه آن داشته اند . بنده به نمایندگی از مجموعه دانشگاه از همه عزیزانی که در توسعه این مرکز با حمایت های معنوی و مالی نقش داشته اند سپاسگزاری می نمایم .
"روابط عمومی دانشکده"